koronavírus

Járványhelyzet - ma este rendkívüli elnökségi ülés lesz

A kormány mai bejelentése alapján Pető Tibor elnök Úr rendkívüli elnökségi ülés összehívását kezdeményezte a mai napra. Az elnökségi ülést követően a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatást adunk az egyesületeknek a követendő intézkedésekről.

Újra nyitva van a MESZ Iroda

A május 16-án a kormányzat, a budapesti kijárási korlátozás visszavonására tett bejelentésével összhangban a MESZ Irodája 2020. május 18-tól újra nyitva tart.

Egyelőre fokozatosan, biztonsági okból naponta 3 munkatárs tartózkodik az irodában. Ezért, ha meghatározott kolléganővel szeretnétek személyesen egyeztetni, kérünk benneteket előtte emailben vagy telefonon konzultáljatok az érintett munkatársunkkal.

Hír kategóriák: 

A MESZ Elnökségének ajánlása az új kormányrendelettel összhangban az edzések újra indítására vonatkozóan

Tisztelt Klubvezetők!
Kedves Edzők és Evezősök!

A 2020. április 30-án megjelent kormányrendelet (170/2020. (IV. 30.) értelmében május 4-étől kezdődően az egész ország területén újra indulhatnak a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzések.

Hír kategóriák: 

Helyzetkép a járványhelyzetben

A koronavírus-járvány az élet valamennyi területére hatással van, ezalól a sport, az evezés sem kivétel. A Magyar Evezős Szövetség intézkedéseiről, a kluboknál kialakult helyzetről és a lehetséges forgatókönyvekről Pignitzky Borbálát, a MESZ főtitkárát kérdeztük.

Hogyan értékelnéd a MESZ rendkívüli helyzetre adott válaszait? Kik közreműködtek, közreműködnek ebben?

Megvan a tokiói olimpia új időpontja!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság közleménye szerint 2021. július 23. és augusztus 8. között rendezik az ötkarikás játékokat Tokióban. A paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor.

A játékokra eredetileg idén július 24. és augusztus 9. között került volna sor, de a koronavírus-járvány miatt múlt kedden a jövő évre halasztották. Az elnevezés továbbra is Tokió 2020 lesz.

Hír kategóriák: 

Oldalak