Poznan

Szép eredmények a poznani Világkupa zárónapján

A szezon második Világkupájának utolsó napján két magyar egység volt érdekelt.

A Danó Dániel, Szabó Márton, Ács Kristóf, Bácskai Máté alkotta négypárevezős a tizedik helyet szerezte meg a poznani Világkupán, miután negyedik lett a normálsúlyú négypárevezősök B döntőjében.

Gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek, Mácsik Miklósnak!

Pető Zsolt ötödikként haladt át a célvonalon a PR1 paraevezős egypárak B döntőjében, ezzel a 11. helyen zárt a Világkupán.

Gratulálunk Zsoltnak és edzőjének, Nagy Gábornak!

Hír kategóriák: 

Galambos Péter a Világkupán ott folytatta, ahol az Eb-n abbahagyta

Kezdetét vette a második Világkupa a lengyelországi Poznańban. A három napos verseny az idei szezon eddigi legnépesebb evezős eseménye, negyvenöt országból több mint nyolcszáz versenyző áll rajthoz. A magyar küldöttség hét egységből áll, valamennyi megkezdte szereplését az első napon.

A friss Európa-bajnok és az első Világkupa győztese Galambos Péter ott folytatta, ahol Luzernben és Plovdivban abbahagyta: végig vezetve, nagy fölénnyel nyerte előfutamát a könnyűsúlyú egypárevezősök között, ezzel bejutott a legjobb tizenkettő közé.

Hír kategóriák: 

Hét egység áll rajthoz a poznani Világkupán

A három napos verseny az idei szezon eddigi legnépesebb evezős eseménye, 45 országból összesen 823 versenyző áll majd rajthoz.

A hét egységből álló magyar küldöttséget az otthonihoz hasonló kánikula fogadta. A csapat már túl van az első edzéseken, és készen áll a holnapi előfutamokra.

A magyar egységek összeállítása a következő:

Hír kategóriák: