2020. évi Versenyengedélyek frissítése, regisztráció és sportorvosi hosszabbításával kapcsolatos információk

Kedves Klubvezetők! Kedves Edzők!

Néhány fontos információ a 2020. évi versenyévad megkezdéséhez:

versenyengedélyek frissítése
Az e-Regatta rendszerben lehetőség van a előző évben versenyengedéllyel rendelkező versenyzők exportjára, ennek segítségével gyorsan be tudjátok küldeni az igényléseket.
Belépést követően a "Versenyzők kezelése" menüpontot kiválasztva a "További opciókra" kattintva lehet kiválasztani a "Versenyengedély lista (előző évből)" menüpontot.
Kiválasztást követően Microsoft Excel állományban letölthető az előző évben versenyengedéllyel rendelkező versenyzők listája, amit küldjetek meg az evezes.hu@gmail.com e-mail címre – lehetőség szerint – 2020. január 15-ig!

új versenyzők regisztrálása
1. A regisztrációs lapon (mellékletben) szereplő adatokkal a versenyzőt a klub regisztrálja az e-Regattában (https://nevezes.hunrowing.hu/)
2. A kitöltött regisztrációs lapot a klub emailon az evezes.hu@gmail.com címre beküldi, amely alapján a MESZ iroda jóváhagyja a regisztrációt az e-Regattában.
(kérjük csak az új regisztrálóknak kitölteni és beküldeni a regisztrációs lapot. Regisztrációval már rendelkező sportóknak licensz hosszabbításhoz nem szükséges kitölteni. Az ő esetükre az előző pontban leírtak vonatkoznak)

Licensz/versenyengedély típusok: (MESZ Edzés és versenyszabály szerint, mely letölthető: http://www.hunrowing.hu/mesz/szabalyzatok)
Gold 1.000 Ft/fő/év
Silver 500 Ft/fő/év
Masters 1.500 Ft/fő/év
Hivatásos sportolói 1.000 Ft/év
*A megvásárolt licenszek a regisztrálás napjától naptári év december 31-ig érvényesek, kiszámlázásuk a klubok felé évente 2-3 alkalommal történik.

sportorvosi engedélyek
Kérem figyeljetek folyamatosan a sportorvosi engedélyek érvényességére is, hiszen egy-egy versenyre csak az a versenyző nevezhető, akinek van érvényes sportorvosija és versenyengedélye/licensze mind a nevezés, mind a verseny időpontjában.
Nevezési zárlatok előtt sajnos megnő a regisztrációk és sportorvosi engedélyek beküldése, így kérem, hogy a versenyek nevezési zárlatait megelőzően legkésőbb 72 órával korábban küldjétek el kéréseiteket, ellenkező esetben nem áll módunkban feldolgozni a beküldött dokumentációt!
A sportorvosik meghosszabbítására kérjük jól azonosíthatóan, szkennelve elküldeni a sportolók kékkönyveit vagy annak hiányában a hivatalos orvosi igazolást tartalmazó dokumentumot, amelyeket a következő versenyen kérjük Heninek ellenőrzésre átadni szíveskedjetek!
Ezen rendszer egyszerűsítésén folyamatosan dolgozunk, remélhetőleg rövidesen – szabályzat módosításokat követően – be tudjuk vezetni. Értesíteni fogunk benneteket.

e-Regatta kezelése
Továbbra is kérjük hogy egyesületenként egy ember fogja össze a sportolók dokumentációját, ne 3-5 külön ember foglalkozzon vele, mert elvész az információ, továbbá nagyban megnehezíti az adatok feldolgozását.
Kérjük, hogy az e-Regattában szereplő sportolói állományt és a klub adatokat tartsátok karban. Régi, nem aktív sportolókat ha nem szükséges ne tartsatok a rendszerben.

evezes.hu@gmail.com
A legfontosabb tehát továbbra is az, hogy minden regisztrációval, sportorvosival, igazolással és átigazolással kapcsolatos leveleteket az evezes.hu@gmail.com e-mail címre küldjétek, kizárólag erre az e-mail címre küldött kéréseket áll módunkban feldolgozni.

Együttműködéseteket 2019-ben és 2020-ban is nagyon köszönjük.

Kérés/kérdés esetén keressetek bizalommal.

MESZ Iroda

CsatolmányMéret
PDF icon Regisztraciós lap_aktuális.pdf154.19 KB
Hír kategóriák: