Vírus állította meg a Simon-Juhász párost a Vb-n, Pétervári-Molnár Bendegúz nagy csatában maradt le a legjobb 24 közé jutásról

Az olimpiai számokban normálsúlyú kettesünk Simon Béla betegsége miatt hazautazik a Világbajnokságról, a normálsúlyú egypárak között versenyző Pétervári-Molnár Bendegúz az EFGH negyeddöntőben folytathatja, női normálsúlyú dublónk a reményfutamból próbálhatja meg ismét a továbbjutást. Ugyanez igaz férfi könnyűsúlyú kettesünkre.

Pétervári-Molnár Bendegúz reményfutamában egyetlen egység kvalifikálta magát a normálsúlyú egypárak negyeddöntőjébe. Bendegúz ezer méterig vezetve harcban volt az első helyért, a táv második felében azonban francia ellenfele átvette a vezetést, így a magyar szkiffes az 'EFGH' negyeddöntőben folytatja. Sok sikert kívánunk!

Simon Béla és Juhász Adrián, normálsúlyú kettesünk Béla vírusos betegsége ellenére rajthoz állt a reményfutamban. Sajnos a párosnak nem sikerült a továbbjutás, az egység orvosi tanácsra befejezi a versenyzést a Világbajnokságon. Jobbulást kívánunk!

Szabó Bence és Furkó Kálmán a könnyűsúlyú kettesek előfutamában taktikusan versenyzett, mivel itt is csak egy egység jutott tovább közvetlenül a döntőbe, így párosunk visszavett a táv első szakaszában és könnyedén célba evezett, tartalékolva a reményfutamra. Szerdán 15:58-kor próbálhatják újra a legjobb hat közé jutást. Sok sikert kívánunk!

Preil Vivien és Gadányi Zoltána a normálsúlyú kétpárak előfutamában állt rajthoz ma reggel, ahonnan csak egyetlen egység jutott tovább a középfutamba. A lányok taktikusan visszavettek a tempóból a táv első részét követően, így a reményfutamból próbálhatják majd újra a továbbjutást szerdán 15:44-kor. Sok sikert kívánunk!

Hír kategóriák: