Innovációs utánpótlás evezős tábor zajlott tatán

 Az őszi szünetben október 26 – 30-ig 5 napon át tartott az innovációs utánpótlás tábor Tatán, a táborban 13 evezős klub  39 versenyzője vett részt.
A táborban ügyességi, koordinációs és játékos foglalkozások mellett kerékpározás, úszás, futás és kondicionális foglalkozásokon vettek részt a versenyzők. A napi 2 foglalkozást Bárczi Fruzsina (Külker EK), Molnár Dániel (Szegedi VSE), Ifj. Pergel László (Csepel EK)  és Nagy Gábor Up Bizottsági vezető tartották. Az esti foglalkozások alkalmával pedig a versenyzők az elméleti tudásukat is bővíthették az edzők által készített 24 kérdéses kérdőívvel. A táborba ellátogatott Gadányi Zoltána, Preil Vivien Ifi EB,VB érmes és helyezett sportolók és edzőjük Lőrincz Atilla is, akik élménybeszámolót tartottak és szépszámú kérdésre válaszoltak. A tábor zárásaként került megrendezésre futásból, kerékpározásból, úszásból egy triatlon verseny, amin nagyon jól vették az akadályokat a versenyzők.
Ez a hét nagyon szép őszi időben telt és nagyon élvezték a versenyzők, nagyon jó élményekkel térhettek haza és hasznos dolgokat tanulhattak, amit a 2016. évi versenyévadban kamatoztatni tudnak.     
 
Nagy Gábor
UP bizottság vezetője

Hír kategóriák: